Pikku-Äijämme täytti muutama viikko sitten vuoden. Huomenna vietämme jälleen yksiä juhlia, iso-Äijä on kaupassa hankkimassa juhlavälineitä eli hetki on Juuri Täydellinen lahjapäivitykseen.

Tomi sai ihania lahjoja (ja saa siis huomenna vielä lisää)! Tässä vaiheessa lemppareita ovat perhevalmennuslahjapari-Marilta & Ronjalta saatu junapalapeli sekä kummiperheeltä saatu lorupussi. Tomi oppi pian palapelin saamisen jälkeen laittamaan pienen pyörän paikalleen ison palan sisään ja sitä voikin harjoitella nyt jatkuvasti. En taida olla ihan väärässä, jos arvaaan, että lahja on hankittu Samettisydämestä..? Ihana kauppa Riihimäellä, voin suositella! Hankimme sieltä myös Tomin synttärijuhlapuvun.

Tuo toinen mainitsemani lemppari on Sannan & Poikien tekemä lorupussi. Se on mahtavan hieno! Erityisesti mun mieleen ovat tietysti pienten poikien värittämät lorukuvat <3 Ne ovat pussista yllättävän helposti löydettävissä :) Tomi innostui jo synttärijuhlissa leikkimään lorupussin kanssa ja istui kuin tatti Sannan lukiessa loruja. Nyt Tomi hakee pussin usein, sekoittaa sitä itse heilutellen ja tuo pussin mulle. On aina yhtä jännittävää, että onkohan taas Tomin vuoro ottaa loru vai taas kenties äidin tai isänkin... Hieno lahjaidea ja Iso Kiitos vielä Sannalle & Pojille!

Tämän hetken lempparilahjat ovat vain pieni osa tähän mennessä saaduista lahjoista. Lisäksi löytyy Fisher Pricen klassikkopuhelin, nuppipalapelejä (kierrätettyinä tietenkin, erinomaista!), kaksi kuorkkia (joilla on varmasti ihan tietty nimikin ja jotka varmasti kohtuullisen pian opin minäkin), jussi-paitainen nalle (idea saatu Tomin joululahjavillapaidasta), lukuisia ihania vaatteita (Tomi Tiikerille mm. tiikeriliivi:), Mauri Kunnaksen kirja ja Tomi-nimikoitu kasvopyyhe. Luulen, että olen unohtanut jotain, mutta eikö se ole ymmärrettävääkin tuollaisen listan kanssa..?

Yksi huomisten vieraiden lahjoistakin on jo saatu: Tomin yksivuotiskuvaus. Kuvat ovat samaa käsialaa kuin n. puolivuotiskuvatkin: Hanna Tarkiainen, Kuvitelmia. Ainoa ongelma on enää päättää, että mitä ihanista kuvista ottaisikaan! Päätöksiä-päätöksiä.

Jatkan synttäriaiheesta myöhemmin, mutta nyt Sannan tultua mainittua niin useasti, tulee mieleeni ihan uusi aihe...

Tässä vielä kommenteissa mainituista tähtitarjottavista kuva (ykköskakku oli mun ihan eka sokerimassakoristeltu kakku, siitä ykkönen;)