Kuten olen todennut, on syksy ollut hieman liian hektinen. Kirjoittelukin on jäänyt, mutta nyt lomalla (ja lehtijutun myötä:), on kirjoittamisellekin hetki aikaa. Siispä, joulukalenteri vuosimallia 2011.

1.12.2011

Ensimmäisen joulukalenterin luukun takaa paljastuu... joulukalenteri. Vaikka onkin jo eka päivä, voi joulukalenterin antaa silti jo tälle vuodelle. Kuvassa pikku-Äijän saama kalenteri

 

Aika hieno, eikös? Pikku-Äijä on ollut innoissaan avaamassa paketteja jo viime sunnuntaista, mutta tänään avattiin vasta oikeasti eka. Samalla hyvä vinkki: joulukalenterin antajat antavat jo joulukalenterissa monia pikkulahjoja ja varsinainen joululahja onkin ihan pieni. Näin tavaraakin tulee sen verran vähemmän. Minä tykkään, kai aika monet muutkin pikkulapsiperheet tykkää ja ... Kaikki (?!) tykkää!

Vastaavia joulukalenteriratkaisuja on myynnissä sillä-tällä-tuolla merkillä eli kaikki ei ole vain omista väkerrystaidoista kiinni. Ja joulukalenteri sopii kaikenikäisille lahjansaajille. Ja kelpaa ihan virittämätön suklaakalenterikin. Monesti Ajatus on oikeasti tärkein.

Uh-oh, vaikka olenkin lomalla, on ajatukset kiinni töissä, etenkin kun istun työkoneella ja kirjoitan tätä juttua työjuttujen välissä, ikäänkuin pienenä taukojumppana. Teksti ei ole niin säkenöivän raikasta kuin toivoisin, joten kuittaan täältä tähän ja palaan toiste.

Ihanaa joulunodotusta kaikille 0<|:) (en tiedä, josko toi onkin jossain jokin rivologisuus, mutta musta tuo näyttää hymiö-tontulta:)