Höh, flunssan toinen aalto pilasi hyvän putken. No, elämä on ja tässä vinkkejä kahdelle päivälle :)

9.12.2010

Lahjan ei aina tarvitse mennä lahjansaajalle ja siitä voi silti saada hyvän mielen! Esimerkiksi Kirkon Ulkomaanavun Toisenlainen lahja tarjoaa paljon hyviä vaihtoehtoja... toisenlaisille lahjoille. Palveluja on muitakin, itse olen käyttänyt kuitenkin vain tätä.

Hyväntekeväisyyslahjan voi antaa kotimaassakin. Esimerkiksi MLL:n ja SPR:n Hyvä Joulumieli -keräys kerää rahaa kotimaan vähävaraisille lapsiperheille. Tällä viikolla huomasin Aamupostista, että MLL:n Jokelan yhdistys  järjestää joululahjakeräyksen ja eilen uutisissa kerrottiin Turun seudun joululahjakeräyksestä, jonka järjestää seurakunta.

Pienikin hyvä on Hyvä.

10.12.2010

Tämän päivän vinkissä on jotain samaa ja jotain täysin erilaista kuin eilisen päivän vinkissä: aineettomat lahjat.

Aineettomat lahjat ovat paitsi ekologinen, myös tavaramäärää lisäämätön lahja. Kaikenlaiset lahjakortit ovat hyviä aineettomia lahjoja. Lahjakorteilla voi antaa vaikka mitä: erilaisia hemmotteluhoitoja, konsertti- tai teatterilippuja, siivouksia, vain joitakin esimerkkejä mainitakseni. Sain esimerkiksi itse syntymäpäivälahjaksi lapsen yöhoito -lahjakortin ja voin kertoa, että se oli varsin erinomainen lahja <3 Omalla toivelistallani on tänäkin vuonna hemmotteluhoitolahja ja olen itse antamassa lahjakortin lahjaksi, joten ne ovat ainakin meidän perheessämme hyviksi todettuja lahjoja. Taivas ja mielikuvitus ovat ainoita rajoja lahjakorteissa eli ei muuta kuin lahjakortteja suunnittelemaan :)

Lahja-ajatuksia kaikille :)