Oho, mikä juhlahjaputki tässä onkaan takana. Pääsiäisen aikaan olleista synttäreistä ja pääsiäismuistamisista jo kirjoittelinkin, mutta sitten oli omat synttärit, äitienpäivä ja viimein asuntoautokakkusynttäritkin. Palstakausikin on juuri avattu ja vaikka semisti uuden palstablogin aloittaminen houkuttelisikin, tyydyn tässä vaiheessa olemaan Lahja(Ra)kas, etenkin, kun blogi meinaa jäädä Kaiken muun jalkoihin. Mutta, mennäänpä lahja-asioihin järjestyksessä.

Synttärini sujuivat mukavissa merkeissä. Sain lahjakkaan herätyksen ja herkkuaamiaisen, jonka jälkeen suuntasimme Äijien kanssa Lintsille koko päiväksi. Lahjapakeista löytyi kello, jonka toivomisen olin ehtinyt unohtaa ja ehtinyt jo harmitellakin unohtamista sekä lahjakortti. Lahjakortti on Presentcard-palvelusta ja sillä saan valita, minkä lahjakortin haluan. Aika näppärä ja ihan uusi tuttavuus mulle. En ole vielä valinnut, mitä lahjaksi lopulta saankaan, yhteinen loma on rankattu aika korkealle. Ja kello... Se on _niin_paljon_kätevämpi_ kuin kännykkä. Ah, miten olenkaan pärjännyt ilman?! Lisäksi sain jälkitoimituksena kesän 2011 Myy-mukin ja lautasen. Muumit on pop :)

Seuraavana viikonloppuna pääsin viimein taiteilemaan asuntoautokakun.

Kakusta tuli niinkin hieno, että synttärisankarin hyväksynnän jälkeen uskaltauduin lupautumaan ottamaan (mikä lauserakenne!) kakkutilauksia vastaan.En edes kuvittele olevani Monalisan, Virpin tai Ninuskajan tasoa, mutta tekemällä oppii ;)

Äiskäpäiskä alkoi meillä melko huvittavasti. Sikeäuninen iso-Äijä nukkui sohvalla, jotta heräisi paremmin pikku-Äijän ilmoittaessa heräämisestään. No, heräsin itse aamulla suljetun oven takaa siihen, että pikku-Äijä huuteli äitiä jo varsin närkästyneenä ja kovaan ääneen :D Ihana, meidän perheen persoonallinen herätys! Mut kuitenkin hätyytetiin takaisin "nukkumaan" ja hetken päästä sain lahjakkaan herätyksen ja kutsun kakkukahville aamiaispöytään. Lahjaksi sain ulkoisen kovalevyn, mikä ei vielä ole päässyt käyttöön. Toivon ehtiväni koneideni tiedostojen kimppuun ennen kuin Murphyn laki iskee.

Sovimme jo etukäteen lankoni kanssa lounassuunnitelmista ja kutsuin siskoni ja äitini kauniilla sanoilla mukaan: "Nähään Riksun assalla 8.5. klo 14." Eikö olekin kaunista? Vaikka siskoni vähän ihmetteli aluksi kutsua, nautimme erinomaisen äitienpäivälounaan AsemaX:ssä, voin suositella!

Pikku-Äijä sai äitienpäivälounaan yhteydessä virpomapalkaksi puutarhasetin, mihin kuuluu lapio, hara, suihkupullo ja kilpikonnakassi. Niitä jo vähän tänään testailtiin, kun aloitimme palstalla maankääntöurakoinnin. Minäkin sain eilen loistavan palstalahjan: talikon. Parhaita lahjoja ovat mielestäni ne, jotka tulevat käyttöön.

Aurinkoisia päiviä ja monenlaisia lahjoja kaikille :)

Ps. Sain "pikkulahjaksi" ennen synttäreitä Wii Zumba-pelin. En ole vielä päässyt juuri testaamaan, mutta eiköhän ne lanteet kohta löydy... Peliarviota pukkaa jossain vaiheessa.