Oho! Viimeksi kirjoitin ystävänpäivän lähestymisestä ja nyt se on jo niin mennyttä aikaa, että... No, sellaista sattuu (meinasin kirjoittaa, että elämä on, mutta siitä jouduin niin syviin filosofisiin pohdintoihin, että oli pakko peruuttaa).

Myönnän, en antanut yhtään ystävänpäivälahjaa enkä lähettänyt edes yhtään korttia. MUTTA kutsuin muutamia läheisiä ystävänpäiväkakulle edellisenä päivänä. Kutsun lähetin alle viikkoa ennen h-hetkeä eli kakkukahvejani voidaan pitää lähes yllätyskutsuina :) Enemmän mukavia yllätyksiä kehiin. (Ja tarjottavista kiinnostuneille tiedoksi, että tarjolla oli leipomaani kiapattaa (se ei taaskaan ollut chapattainen, joten se on suomalaisittain kiapatta), vuohenjuustosalaattia ja kakku, jonka täytteenä oli geishamössöä ja vadelmia. Kakun koristelin Pikku-Äijän kanssa ja tuotan siitä tänne kuvan jossain vaiheessa.)

Kakkuvieraat toivat lahjaksi muumirasian (ylläri, muumeja minulle;) ja siinä vaalenapunaisia karkkeja sekä tulppaaneja. Ah, kukat ovat ihania, kuten olen tainnutkin mainita. Ja nuo vaaleanpunaiset karkit olivat mielestäni tosi hyvä idea! Lahjoja voi hyvinkin miettiä myös värin mukaan, kannattaa kokeilla joskus!

Sitten ihana lahjajuttu Olen luvannut ystäväni pojalle synttärilahjaksi kakun. Synttärit ovat vasta toukokuun alussa, mutta tiedän poikien kakkusuunnitteluinnokkuuden ja kerroin lahjaideastani TODELLA hyvissä ajoin tammikuussa. Luulin siis olevani ajoissa, mutta ei, kakun suunnittelu oli jo aloitettu :D Kuulin jokin aika sitten, että tuleva synttärisankari on kertonut useita kertoja päivässä kakkulupauksestani ja siitä, millaisen kakun hän kulloinkin haluaa. Suunnitelmat ovat muuttuneet ilmeisen usein. Helmikuun alussa tulevan synttärisankarin isoveli, jonka synttärit ovat ELOkuussa, kertoi minulle, millaisen kakun hän haluaisi. Voi ihania, pieniä poikia

Ai niin, yksi lahjaidea vielä tuli mieleen. Meillä oli viikonloppuna vieraita ja teimme meksikoloista ruokaa, mm. kotitekoista salsaa, NAM! Salsan rakennetta saa helposti muokattua haudutusajalla ja aineksilla, joten siitä saa myös hyvän herkkulahjan. Salsaa kauniissa purkissa ja nachoja voisi olla mukava pieni tuliainen.

Palataan lahjakkaina mieluummin ennemmin kuin myöhemmin :)

PS. Kiitos kaikille kommenteista! Olen lukenut ne ja yrittänyt niitä joskus kommentoidakin, mutta kommentit eivät ole menneet läpi. Jatkan yrittämistä ja toivottavasti saan vastakin kommentteja.