Edellisen postauksen jälkeen on tullut jo paljon uusia lahjajuttuja mieleen. Vinkkivitosia on da way.

Ensin pari lahjakauppavinkkiä. En juurikaan kertonut viime vuoden joululahjoistani, mutta suurimman osan ostin Lapuan Kankureiden kesäpäiviltä. Tänä vuonna en sinne pääse, mutta se oli melkoinen (lahja-)aarreaitta. Suosittelen poikkeamaan, jos liikutte Lapuan suunnalla 21.-22.7. Toinen vinkki on Iittala. Käytin aiemmin mainitsemani lahjakortin osin Iittalaan, siellä on tällä hetkellä ale. Itse asiassa tajusin juuri, että suuren osan joululahjoista hankin myös Iittalan alesta. Sinnekin siis mahdollisuuksien mukaan.

Sain pitkästä aikaa ihanan käsityöinnostuksen ja olenkin jo aloittanut joululahjojen tekoa. Joululahjojen tekemisen keskellä muistin unohtaneeni (?!) erään pienen herran 1-vuotissynttärin. Onneksi olin juuri bongannut lehdestä virkatun lippiksen ohjeen. Ohje ei ollut täydellinen (lisäisin alkuun ja vähentäisin lopusta), mutta onneksi neulos antaa vähän anteeksikin. Nuoriherra (ja äitinsä!) pitivät hatusta, aika hyvin meni siis.

Sitten vielä postivinkkejä. Tove Janssonin ihanasta Kuinkas sitten kävikään -sadun kuvasta, missä pikku Myy laskeutuu sateenvarjolla Muumimamman puutarhaan, on tehty laatikko. Mahtista pakkausmateriaalia! Postista saa myös pakkauksia Fazerin Nordic Gourmet -suklaalevyille sopivia pakkauksia. Lähetin ystävälleni juuri uutta raparperisuklaata ja, yllättäen, suklaa saapui paikalle juuri oikealla hetkellä. En tosin usko, että suklaa voi saapua paikalle väärällä hetkellä vaan jokainen hetki lienee suklaan arvoinen.

Jos postista voi löytää hyviä lahjoja, voinee niitä löytää lähes mistä vain. Kannattaa vain katsella sillä silmällä :)